Wanneer is een man echt mannelijk? Er zijn een aantal definities te geven. Eén daarvan is natuurlijk als hij zelf autobanden kan vervangen. Zodra een man op een feestje vertelt dat hij afgelopen week een onschuldige vrouw had gered die huilend langs de snelweg stond omdat haar autoband lek was, wordt hij automatisch de held van het feestje. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Is het niet veel gemakkelijker om de auto naar de garage te laten verslepen?

Goede oude tijd 
Vroeger - nog niet eens zo heel lang geleden - was het heel normaal dat mannen alle zware taken verrichtten. Een auto opkrikken om de autoband te vervangen hoorde daar natuurlijk bij. De vrouw was voor het huishouden en de zorg voor de kinderen. Tegenwoordig is dat anders. Maar tegelijkertijd wordt een autoband vervangen wel gezien als heel erg mannelijk. Zijn we dan helemaal niets opgeschoten met de feministische golf? Je kunt het ook geheel anders zien; het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Het is toch prima als een autoband vervangen iets meer voor mannen is dan voor vrouwen? Mannen vinden het immers heerlijk om met gereedschap te werken. En als vrouwen de autobanden willen vervangen is dat toch ook mooi? En als een man dat niet wil doet hij dat toch lekker niet? 

Wat moet een man doen? 
Mannen die autobanden vervangen moeten altijd op de veiligheid letten. Zo zal je de auto eerst netjes langs de kant van de weg dienen te parkeren. Daarna is het verstandig om de alarmlichten aan te doen om iedereen te waarschuwen. Op die manier hoef je niet naar de garage. Maar het kan ook anders. Je kunt de banden ook aanschaffen in een webwinkel. In deze webwinkel kun je heel gemakkelijk nieuwe banden kopen. Geen enkel probleem. Of je ze dan zelf eronder moet zetten? Als je dat kunt is het prima. Maar anders laat je het toch lekker over aan de professionals?

Partij gebruikte banden
Werkplaats gebruikte banden
© 2011 - 2018 Bandenservice Lexmond Auto's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel